In Boeken/ Boeken, Films & Verhalen/ Nieuws/ Pottermore

2 nieuwe Harry Potter boeken in oktober

Vandaag is bekend geworden dat er in oktober 2017 twee nieuwe Harry Potter boeken worden gepubliceerd ter ere van de 20e verjaardag van de boeken.

De nieuwe boeken zijn helaas niet geschreven door J.K. Rowling zelf, en het zijn ook geen complete leesboeken, maar meer aanvullende informatie op de eerdere boeken.

Harry Potter: A History of Magic, wordt een boek dat leuk is om te hebben met originele stukken die J.K. Rowling schreef voor de Harry Potter boeken. Het boek zal geschreven worden door verschillende auteurs zoals Major Tim Peake, Lucy Mangan, Steve Backshall en Anna Pavord.

Het andere boek, Harry Potter – A Journey Through A History of Magic, richt zich meer op de geschiedenis van Hogwarts en zal ook verschillende items die in de boeken te vinden zijn behandelen.

Het zullen dus allebei boeken zijn voor mensen die zich graag verdiepen in de magische wereld van Harry Potter, maar iets minder geschikt voor mensen die gewoon lekker een boek willen lezen. Ik ben hoe dan ook benieuwd naar de nieuwe boeken en ik zal ze ook zeker gaan bekijken zodra ze in de boekhandel liggen!

Of de boeken ook vertaald gaan worden is nog niet bekend, op 20 oktober dit jaar zullen ze in Engeland uitkomen, waarna ze waarschijnlijk snel ook internationaal online te bestellen zijn. Mocht je niet kunnen wachten, dan worden de nieuwe Harry Potter boeken 20 oktober ook als e-books gepubliceerd op Pottermore.

Wat in elk geval al fijn is, is dat er in ieder geval geluisterd is naar de oproep om boeken niet alleen maar digitaal te publiceren zoals de laatste keer met “Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists“, “Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide” en “Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies“.

Meer over die 3 boeken lees je: HIER!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply