In DIY's & Printables/ Kerst/ Party

5 DIY kerstkadootjes voor de echte Harry Potter fan

Iedereen kent wel een echte Harry Potter fan (of je bent het zelf), dus een Harry Potter thema kadootje voor kerst is natuurlijk geweldig! Maar vaak ook duur of het komt van ver weg.. Daarom deze blog met 5 super toffe, zelfgemaakte kerstkadootjes voor de echte Harry Potter fans. Makkelijk, leuk en vooral helemaal in stijl.

Je kent dat wel, je vindt het per-fec-te kado! En dan zie je de prijs.. Of de prijs valt ontzettend mee, maar het moet verzonden worden vanuit Amerika of China. Normaal gesproken wacht je natuurlijk zonder probleem (maar wel ongeduldig) een maand op jouw perfecte Harry Potter item, maar met kerst voor de deur is dat geen optie. Daarom heb ik 5 harstikke gave Harry Potter thema DIY’s voor je opgezocht die het perfecte kerstkado kunnen vormen.

Uilenboekenleggers

Makkelijker kan bijna niet, printen (of voor een paar euro laten printen bij de copyshop) en je hebt prachtige boekenleggers! Met dank aan Sash-kash voor deze geweldige ontwerpen!
(klik op de afbeelding om de boekenleggers te downloaden)


Hogwarts House vriendschapsbandjes

harry-potter-party-hogwarts-house-armbandjes

Super origineel, leuk om te maken en heel erg persoonlijk. Maak een vriendschapsarmbandje voor de Harry Potter fan in je leven in de kleuren van zijn/haar Hogwarts House. Gebruik het liefst borduurgaren, die blijven echt onwijs lang mooi zonder te verbleken.
(klik op de afbeelding om naar de uitleg te gaan)


Harry Potter boek-ketting

Hier heb je iets meer materialen voor nodig. Een kettinkje, een stevig stukje karton/hout/klei en een printer. Zoek de kaft van een Harry Potter boek op google, print deze klein uit en plak deze stevig op het stukje materiaal. Even goed bijsnijden, een klein haakje aan bevestigen en aan de ketting hangen. Zeker weten dat dit kadootje in de smaak valt!


De Grimm theemok

Een simpele (witte) mok of een met bloemetjes als je het écht goed wilt doen, een zwarte porseleinstift en je hebt alles om dit geweldige Harry Potter kerstkado te maken! Geloof me, dit wil de Harry Potter fan in jouw leven. Heel erg graag zelfs!


Harry Potter monopoly

Heb je nou echt heel veel tijd en een goede printer? Dan ben je echt de held van de eeuw als je dit geweldige Harry Potter monopolyspel in elkaar zet! Alle onderdelen zitten erbij, je hoeft ze alleen maar uit te knippen en netjes op te plakken.
(klik op de afbeelding voor de printables)


Ik hoop dat je ik je op deze manier wat inspiratie heb gegeven voor kadootjes die helemaal niet veel geld kosten! Echt, ik zou zo blij zijn als ik dit kreeg voor kerst. Je kunt ook een super leuk pakketje maken natuurlijk, een mok met daarin een boekenlegger en kettinkje en een vriendschapsbandje er omheen.. just saying 😉

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Imke
  2 juli 2016 at 13:13

  Superleuke diy’s!!! En hoeft ook niet per se voor kerst. Ga ik zeker maken.

  • Reply
   Babet
   5 juli 2016 at 17:43

   Dat is zeker waar, het kan op elk moment! Alleen ik schreef dit blog rond kerst, dus dat was mijn inspiratie 😉

  Leave a Reply