Contact & info

Heb je een vraag over een blogartikel? Stel deze dan alsjeblieft onder de blog bij “reacties”, zo kunnen andere lezers ook gebruik maken van jouw vraag en is het meteen voor iedereen duidelijk. Ik heb helaas niet genoeg tijd om alle mailtjes over blogartikelen te beantwoorden.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Lees even DEZE pagina.

☞ Heb je een andere vraag? Stel deze dan via het onderstaande contactformulier. 

DISCLAIMER

Magical Mischief is géén officiële website van J.K. Rowling of Warner Bros Company. Dit is een fanwebsite met artikelen over, recepten geïnspireerd op en product reviews van de Harry Potter boekenreeks geschreven door J.K. Rowling.

☞ Op de inhoud van deze website berust copyright van Magical Mischief (onderdeel van Oktoberdots).

☞ De op deze website gepubliceerde foto’s en teksten zijn door mij gemaakt of mijn eigendom, tenzij anders vermeld.

☞ Je mag mijn foto’s of stukjes tekst delen op jouw website, maar alléén als je er een duidelijk link naar magicalmischief.nl bij vermeldt.
Ik vind het erg fijn als je vooraf even meldt dat je mijn foto wilt gebruiken op je blog. Dit kan via een mailtje naar info@magicalmischief.nl

☞Op Pinterest en andere social media mogen mijn foto’s uiteraard gedeeld worden, maar het is niet toegestaan het watermerk er af te snijden.

☞ Mist er ergens een bron, stuur me dan een mailtje en ik plaats er graag direct de goede link bij. Is jouw content (deels) overgenomen op mijn site en/of is je site gelinkt en ben je het daar niet mee eens? Neem dan vooral contact met mij op, dan maak ik het zo snel mogelijk voor je in orde!

☞ Ondanks dat ik natuurlijk heel erg mijn best doe om de juiste informatie te plaatsen kan het zijn dat er wel eens een foutje in sluipt, dat een artikel niet meer beschikbaar is of dat een prijs verandert. Dit vind ik heel vervelend natuurlijk, maar er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud.

Opzichtige zelfpromotie of verwijzingen met commerciële doeleinden in de comments op mijn blog, worden verwijderd of aangepast. Hierover krijg je geen bericht. Gebeurt dit te vaak? Dan worden jouw comments niet meer gepubliceerd op Magical Mischief.