In DIY's & Printables/ Fantastic Beasts

Fantastic Beasts Wand Permit [printable]

Tijd voor een nieuwe printable! Deze keer een toffe printable uit de Fantastic Beasts and Where to Find Them film, Newt Scamanders Wand Permit.

Een wand permit is verplicht voor elke tovenaar en heks die naar Amerika gaat met zijn of haar toverstok. Een leuke printable die je kan maken voor jezelf, maar ook heel gaaf om op een feestje uit te delen zodat je vrienden het kunnen invullen. Het originele ontwerp is uiteraard van Mina & Lima, maar deze printable heb ik zelf gemaakt voor jullie.


Dit heb je nodig:

☞ een kleurenprinter
☞ een mesje
☞ lijm
☞ (groene) pen


Hoe begin je?

Klik op onderstaande links en download de printables.
Download de Wand Permit
Download het Wand Permit hoesje

Stap 1

Print de beide bestanden. Print de Wand Permit dubbelzijdig, dit kun je makkelijk doen door het papier 2x door de printer te halen, 1 keer voor de voor de voorkant en 1 keer voor de achterkant. Het Wand Permit hoesje bestaat uit 2 bestanden omdat het anders te hoog wordt om te printen.

Stap 2

Knip of snijd je printables netjes uit. Vouw de Wand Permit vervolgens in 3 delen zoals op de foto hierboven. 


Vouw het hoesje langs de rode lijnen zoals hier boven aangegeven. Vergeet niet ook het lijntje te snijden waar het puntje straks naar binnen schuift om het hoesje te sluiten, hij staat heel licht op de printable, maar hierboven heb ik ‘m voor de duidelijkheid even blauw gemaakt. Plak eerst het losse “flapje” vast, bovenaan het hoesje. Lijm vervolgens de naar binnen gevouwen randjes vast zodat je een hoesje krijgt dat alleen aan de bovenkant open is.

Stap 3

En als laatste vul je je Wand Permit natuurlijk in! Misschien heb je al een eigen wand/toverstok, dan kun je daar de gegevens van overnemen. Heb je er nog geen? Op Pottermore.com kun je een account aan maken en je laten sorteren in jouw Hogwarts House, je Ilvermorny House én kun je zien wat jouw ideale Wand zou zijn!


Heb je deze printable gebruikt? Dan vind ik het heel tof om foto’s te zien! Tag me op Instagram: @MagicalMischiefNL

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply