In Nieuws/ Shop tips & reviews/ Sieraden/ Winacties

Filmspullen.nl: één van de beste Nederlandse Harry Potter shops

Vandaag wil ik jullie weer kennis laten maken met een super toffe, Nederlandse webshop, namelijk: Filmspullen.nl. Zij hebben één van de meest uitgebreide en originele Harry Potter collecties van Nederland in hun shop.Filmspullen.nl is de webshop van Aruna en Anouschka. Nadat zij in 2016 in New York te veel leuke film en Harry Potter merch tegen kwamen, wilden zij dit in Nederland ook verkrijgbaar maken. En dus ontstond de webshop: Filmspullen! Dus toen Aruna en Anouschka vroegen of ik hun webshop op MagicalMischief.nl onder de aandacht wilde brengen was dat natuurlijk geen moeilijke vraag.

Naast dat je bij Filmspullen ontzettend veel Harry Potter spullen en andere film merchandise online kunt shoppen, zijn ze ook 2 keer per jaar te vinden op Dutch Comic Con (yay!). Super fijn als je eens live wilt rondsnuffelen én het scheelt natuurlijk weer verzendkosten. De producten in de webshop zijn super divers, van replica’s en toverstokken tot kleding en decoratie voor in huis.

Aruna en Anouschka stuurde mij een kleine greep uit hun grote collectie Harry Potter producten. Een mini Marauders Map (schattig!), een Quidditch sleutelhanger, Narcissa Malfoy oorbellen en een Chocolate frog!

Mini Marauders Map

De mini Marauders Map is een handgemaakte, kleine versie van de originele Marauders Map. Hij ziet er precies hetzelfde uit, inclusief uitvouwstukjes en alle details zijn aanwezig en goed zichtbaar. Als je voor je cosplay graag een Marauders Map zou willen gebruiken, dan raad ik zeker deze versie aan in plaats van de originele, grote map.

Quidditch Sleutelhanger

Ook ontving ik deze heel gedetailleerde Quidditch sleutelhanger. Gemaakt van een stevig metaal en super mooi afgewerkt.

Narcissa Malfoy oorbellen

Of je nou voor de Death Eaters bent of tegen ze, deze gave Narcissa Malfoy oorbellen zijn hoe dan ook erg tof. Creepy, maar stijlvol! De oorbellen zijn 2,3 cm hoog en 1,5 cm breed.
Als je ze net als ik echt heel gaaf vind, dan zou ik zeker even naar beneden scrollen.

Chocolate Frog

En als laatste kreeg ik een Chocolate Frog, jum! Zoals in de film komen ook deze Chocolate Frogs met een kaartje om te sparen. Dit is niet de super luxe versie van de Chocolate Frog zoals je die in de films ziet, maar een kleinere, meer betaalbare variant. En als iemand die ze beiden geproefd heeft kan ik 100% eerlijk zeggen dat ik deze versie veel lekkerder vind dan de grote.

Haha, ik heb denk ik de meest onpopulaire collectible card die je maar kunt hebben: Voldemort!
Achterop de kaart staat meer informatie over de tovenaar of heks op je kaartje en ook een nummer. Ik heb nummer 10 van de 12, nog 11 anderen te gaan dus!


WINNEN!

Samen met Filmspullen.nl mag ik iets weggeven, namelijk deze fantastische Narcissa Malfoy oorbellen!

Zo doe je mee met de winactie!
1. Like de foto van de oorbellen op de Instagram account van MagicalMischief.nl: klik hier
2. Laat onder de foto ook even weten dat je graag mee wilt doen met de winactie.
3. En volg @MagicalMischiefNL en @Filmspullen op Instagram.
Zo simpel is het!

Om mee te kunnen doen moet je 16 jaar of ouder zijn en in Nederland of Belgie wonen.
De winnaar krijgt op 16 mei 2018 persoonlijk bericht via email en wordt bekend gemaakt op social media.


Dit bericht is in samenwerking met Filmspullen.nl, lees hier mijn disclaimer.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Feline
    13 mei 2018 at 18:58

    Ik zou super graag mee willen doen. Met deze gave HP oorbellen, mijn ketting, sokken, broek en shirt ben ik helemaal klaar om over te gaan als Harry Potter Geek. Ik ben ook bijna jarig en mijn verjaardag is ook helemaal in Harry Potter en Magie thema… <3 Vind je site geweldig!

  • Leave a Reply