In Boeken/ Boeken, Films & Verhalen/ Cursed Child/ Nieuws/ Shop tips & reviews

Harry Potter and the Cursed Child book release

Op de nacht van 30 op 31 juli is in wereldwijd het “achtste” Harry Potter boek uitgekomen: Harry Potter and the Cursed Child. Veel boekhandels wereldwijd hebben dit niet zomaar aan zich voorbij laten gaan en hebben een leuk event georganiseerd. Zo ook boekhandel Donner in Rotterdam!

De boekhandel Donner in Rotterdam is een grote boekhandel midden in het centrum. Al ruim van te voren hebben zij op Facebook duidelijk gemaakt dat ze iets speciaals zouden doen met de release van Harry Potter and the Cursed Child. Jammer genoeg niet ’s nachts, maar wel zondag 31 juli overdag.

harry potter party cursed child boek release kostuum

Ik wilde deze kans natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan, dus ik ben helemaal in stijl met de trein naar Rotterdam gereisd. Het blijft leuk hoe mensen het vaak herkennen. Ik ben uiteraard direct naar de boekhandel gelopen, ik kon niet wachten! Aan de buitenkant was al meteen duidelijk dat ik op de juiste plek was. Alle Harry Potter boeken en posters hingen weer in de etalage.

dav

Ook binnen was de sfeer geweldig. In de hoek die speciaal voor Harry Potter and the Cursed Child was ingericht, was het licht gedimd, speelde er Harry Potter muziek en was het helemaal mooi aangekleed. Er liepen allerlei tovenaars en heksen rond, van studenten van de verschillende houses tot leraren en spoken.

dav

Op verschillende tafels stonden de nieuwe Harry Potter boeken uitgestald, samen met de andere Harry Potter boeken.

dav

sdr

Er was een tafel met kleurplaten en woordzoekers, een plek met mooie stoelen om je boek te lezen, allerlei Harry Potter snoepjes, een photoboot om als “gezochte” wizard op de foto te gaan en meer.

Er was echt goed nagedacht over de sfeer en de aankleding. Iedereen was erg enthousiast en nu volgt natuurlijk het allerbeste deel: het lezen van het nieuwe boek! Heb jij het boek al gekocht of ben je dat nog van plan?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  irmgard
  1 augustus 2016 at 19:21

  Wil beslist dit boek hebben,maar wel in de Nederlandse vertaling

  • Reply
   Babet
   1 augustus 2016 at 19:24

   Dat kan ik me voorstellen. Ik lees zelf wel vaker boeken in het Engels en door de manier waarop dit boek geschreven is, niet als boek maar als toneelstuk, vind ik het erg makkelijk lezen. Maar ik snap heel goed dat je wilt wachten op de vertaling, ik heb zo veel geduld niet 😉

 • Reply
  Hanneke
  5 augustus 2016 at 13:01

  WAT VET! Ik woon zelf in Rotterdam, maar was op vakantie. Heel erg jammer dat ik dit heb moeten missen… Op vakantie heb ik wel gelijk het boek gescoord! Ik ben er enorm blij mee en super benieuwd 🙂

 • Reply
  Bloggende Hermelien
  16 mei 2017 at 14:25

  Ja, ik heb het boek ook meteen in huis gehaal, maar ik heb het nog niet gelezen, ik ben nog niet klaar met de andere boeken, maar ik doe mijn best!
  En wauw, wat een vette site zeg! Ik heb sinds kort ook een blogsite met mijn bestie. Dat gaat onderandere ook over HP,
  maar we hebben nog niet zo veel bezoekers. Misschien willen jullie eens kijken? Dit is onze site:
  http://prettylittlewriting.weebly.com/harry-potter.html
  nou, ik hoop jullie daar te zien!
  groetjes, Bloggende Hermelien.

 • Leave a Reply