In Home decor/ Shop tips & reviews

Harry Potter boek kussenhoesjes

Perfect voor de feestdagen, Harry Potter boek kussenhoesjes! Voor veel mensen is Harry Potter toch wel een beetje verbonden met Kerst, voor mij in elk geval wel. En hoewel mijn in mijn huis altijd allerlei Harry Potter spullen te vinden zijn, is dat met de feestdagen nóg meer. Zo ook deze super toffe Harry Potter sierkussens.

Er is natuurlijk super veel Harry Potter decoratie voor je huis te vinden, maar deze kussenshoesjes vond ik extra tof. Met de prints van alle 7 boeken, van Harry Potter and the Sorcerer’s Stone (zoals het boek in Amerika heet) tot Harry Potter and the Deathly Hallows, voelt voor mij het Harry Potter verhaal meer compleet dan wanneer er enkele items op de hoesjes zouden staan. De illustraties zijn prachtig en de sierkussenhoesjes zijn ook van prima kwaliteit.

De prints op de Harry Potter kussenhoesjes zijn erg scherp en goed zichtbaar en de kleuren zijn mooi.

De achterkant is onbedrukt, maar niet wit! Het is van dezelfde stof gemaakt als de voorkant en beige van kleur. Zelf vind ik dit mooier dan wanneer het wit was geweest, nu steekt het veel minder af tegen de illustraties.

Ook de rits is netjes afgewerkt. Als je de kussenhoesjes dicht hebt geritst zie je er bijna niets meer van. Ook het ritsje zelf is erg klein, waardoor het niet zeer doet als je erop gaat zitten.

En als laatste, niet heel onbelangrijk, de kussenhoesjes zijn hartstikke betaalbaar! Ik heb ze gekocht via eBay, de link vind je hier: Harry Potter boeken kussenhoesjes
Je moet dus wel wat langer op je bestelling wachten, maar ze zijn het echt waard.

Wat is jouw favoriete Harry Potter boek kussenhoes?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply