In DIY's & Printables/ Gryffindor/ Hogwarts/ Hogwarts & Ilvermorny/ Hufflepuf/ Kerst/ Party/ Ravenclaw/ Slytherin

Harry Potter cadeaupapier [printable]

Als je eenmaal het perfect cadeautje voor de Harry Potter fan in je leven hebt gevonden, dan wil je dit natuurlijk ook in stijl kunnen inpakken! Maar waar haal je nu dat leuke Harry Potter inpakpapier vandaan? Nou, hier dus! Ik heb 16 verschillende cadeaupapiertjes voor jullie ontworpen in de stijlen van de 4 houses die je gewoon thuis kunt printen.

Harry Potter spullen kunnen in Nederland soms moeilijk te krijgen zijn, of als je ze al kunt vinden dan zijn ze aardig aan de prijs. Maak daarom eens zelf de leukste Harry Potter cadeau’s! In DEZE post geef ik je tips over de leukste (kerst)cadeautjes voor de Harry Potter fan in jouw leven, of gewoon lekker voor jezelf natuurlijk.

Maar als je je cadeautje dan eenmaal klaar hebt, dan moet het nog in stijl verpakt worden en Harry Potter cadeaupapier is lastig te vinden. Daarom ontwierp ik 16 verschillende inpakpapiertjes voor jullie, met de schilden van de 4 houses, met strepen, sterren en een met illustraties. Alle 4 de printable cadeaupapiertjes zijn verkrijgbaar in de kleuren van Gryffindor, Hufflepuf, Ravenclaw en Slytherin. Zo kun je altijd een perfect passende verpakking om jouw cadeautje doen!


Dit heb je nodig:

☞ Adobe Reader (om de printjes te bekijken)
☞ een kleurenprinter
☞ plakband


Nu ben je klaar om je favoriete printjes te downloaden en printen. Klik op de afbeelding om het printable cadeaupapier van jouw Hogwarts house te downloaden.

harry-potter-party-harry-potter-gryffindor-wrappingpaper

harry-potter-party-harry-potter-hufflepuf-wrappingpaper

harry-potter-party-harry-potter-slytherin-wrappingpaper

harry-potter-party-harry-potter-ravenclaw-wrappingpaper

Tip!

Heb je met kerst een Harry Potter thema in je huis? Dan is het ook geweldige om (lege) doosjes in te pakken met het Harry Potter inpakpapier en deze onder je boom te leggen, zo krijg je pas een écht Hogwarts-kerstgevoel in je huis!

Heb je het cadeaupapier gebruikt? Dan vind ik het altijd leuk om foto’s te zien! Deze kun je met me delen via Instagram, tag mij op @MagicalMischiefNL of op Facebook @MagicalMischiefNL

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Saskia
  9 september 2016 at 19:18

  Super gaaf! Ga ik zeker gebruiken

 • Reply
  Feline
  18 april 2018 at 19:27

  Deze printables zijn zo leuk! Ik heb ook een keer een rol cadeaupapier met de Marauder’s Map erop, was te koop bij de Primark. Ik durf het niet te gebruiken omdat het anders zo snel op gaat maar door deze printables kan ik altijd nieuwe maken en deze zijn nog stukken mooier! Heel erg gaaf!

 • Leave a Reply