In Events/ Nieuws

Harry Potter expositie in Nederland

Yes! Na zo veel jaar is het eindelijk zo ver, de Harry Potter exhibition komt EIN-DE-LIJK naar Nederland.

De Harry Potter exhibition is een (grote) tentoonstelling van de Harry Potter films, allerlei kostuums, props, sets en meer kun je bekijken. Van het ontvangst aan het begin van de tour tot de uitgang door de gift-shop, alles is compleet in Harry Potter stijl. Van 11 februari t/m 30 juni 2017 kun je in Utrecht terecht voor de tentoonstelling.


Dit zegt de officiele website erover:

“Harry Potter fans in Nederland krijgen eindelijk de kans om de vermaarde tovenaarswereld van Harry Potter binnen te stappen met Harry Potter: The Exhibition! Sinds de wereldpremière in Chicago, heeft de unieke tentoonstelling al meer dan 4 miljoen bezoekers verwelkomd in o.a. Boston, Toronto, Seattle, New York, Sydney, Singapore, Tokio, Parijs, Shanghai en Brussel. En vanaf februari is Harry Potter: The Exhibition eindelijk te zien in Nederland: Naast de CineMec in Utrecht Leidsche Rijn.”


Zelf ben ik al in de Harry Potter filmstudio’s in London geweest, dat was natuurlijk helemaal magisch, want daar staan alle grote filmsets en props die zo groot zijn dat ze niet makkelijk vervoerd kunnen worden. Maar ik heb ook de Exhibition in Parijs bezocht en dat was ook weer erg gaaf!

Als je je collectie Harry Potter spullen wilt aanvullen ben je bij de Harry Potter exhibition ook aan het juiste adres. Aan het einde van de tentoonstelling kom je, zoals bij veel tentoonstellingen, nog door een giftshop. In Parijs was deze shop een echte shop-walhalla voor Haryr Potter fans. Van kleding tot mokken, stickers en heel veel meer, alles is er te krijgen. Zeker een aanrader voor de Hufflepufs en Ravenclaws onder ons, want bij veel winkels is de Harry Potter collectie beperkt tot Gryffindor en Slytherin.

☞ Hier koop je je tickets vanaf 16 september: Harry Potter Exhibitions Tickets

Zorg uiteraard, net zoals met alle tickets, dat je ze alleen via de officiële website koopt!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jens
  24 oktober 2016 at 16:47

  Hoeveel euro is een mantel
  En hoeveel euro is een kussen
  En hoeveel euro is een vuurflits

  • Reply
   Babet
   14 november 2016 at 11:52

   Daar heb ik helaas geen antwoord op, ik ben niet van de organisatie en ik heb ook geen inzicht in wat er te koop gaat zijn. HarryPotterParty is een op zichzelf staande blog. Voor dit soort vragen kun je beter terecht op de website van de Harry Potter Exhibition zelf.

 • Reply
  suzan
  6 maart 2017 at 20:00

  hallo,

  ik heb een vraagje misschien dat iemand mij hier antwoord op kan geven, aangezien ik uit verschillende youtube ”haul” videao’s niet echt duidelijk word,…

  kun je bij de exhibition in utrecht de candy souveniers kopen in de originele verpakkingen? of alleen in de paarse ‘neppe’verpakkingen zoals je ze ziet verschijnen in de youtube vlogs?

  met vriendelijke groet,

  • Reply
   Babet
   8 maart 2017 at 09:45

   Hoi Suzan,

   Ik durf het niet met 100% zekerheid te zeggen, maar de echt originele verpakkingen van o.a. Bertie Botts en Chocolate Frogs ben ik tot nu toe alleen nog maar tegen gekomen bij de Studio Tour in London en de pretparken in Amerika. Bij de Exhibitions heb ik ze nog niet zien liggen.

  Leave a Reply