In Fantastic Beasts/ Shop tips & reviews/ Sieraden/ Time-Turner

Harry Potter & Fantastic Beast Merchandise van FilmJewels

Op Dutch Comic Con heb ik kennis gemaakt met FilmJewels, ook wel bekend als “Wizard Shop”, dé webshop op gebied van Harry Potter en Fantastic Beast merchandise. Van toverstokken en replica’s tot sieraden en nog veel meer, alles vind je de webshop.

Daar stonden ze met een stand vol prachtige Harry Potter gerelateerde producten. Het leuke was dat er ook echt flink wat producten tussen zaten die ik nog niet eerder tegen was gekomen! Ik heb me in kunnen houden en uiteindelijk 2 mooie dingen gekocht. Een Deathly Hallows armband en een prachtige, zilverkleurige Time Turner.


En vandaag kreeg ik zomaar nóg meer moois van FilmJewels’ Wizard Shop. Er lag ineens een spannend pakketje in mijn brievenbus, helemaal in stijl ingepakt met een toffe sticker, dat was al leuk om te zien.

Maar de inhoud was natuurlijk nog veel leuker! Ik ontving een gave set met Hogwarts buttons, 6 buttens met het Hogwarts logo, Gryffindor, Hufflepuf, Slytherin, Ravenclaw en een Quidditch button. De buttons zijn van stevige kwaliteit, dus die raak je niet zomaar kwijt!

Daarnaast zat er een mapje in voor 2 pasjes, heel handig om bijvoorbeeld je OV-chipkaart in te doen aan de ene kant en je bankpas en ID-kaart aan de andere kant. Het mapje is aan 2 kanten bedrukt met een gave print van Fantastic Beasts and Where To Find Them en Newt Scamander.

En als laatste zat er een mooie, silver-plated Triwizard Cup ketting in. De ketting is van stevige kwaliteit en de Triwizard Cup zelf is ontzettend gedetailleerd.

Alle producten van FilmJewels’ Wizard Shop zijn heel mooi afgewerkt en van goede kwaliteit. Compleet anders dan de (soms) troep die je van eBay kunt bestellen. De Time Turner ketting heb ik al heel wat keren gedragen en zoals je kunt zien ziet ie er nog steeds helemaal netjes uit.

Waar vind je FilmJewels?

Je kunt FilmJewels de komende tijd vinden op diverse events zoals de Fantasy Meeting & Fair Coevorden op 15 juli en op Dutch Comic Con Winter Edition in Utrecht op 18 en 19 november. In de agenda van Film Jewels’ Wizard Shop kun je precies zien waar ze de komende tijd allemaal staan.

Maar je kunt natuurlijk ook gewoon lekker shoppen in de webshop! Alle bestellingen van €55,- of meer worden gratis verzonden binnen Nederland en bij elke bestelling krijg je ook nog eens een tof cadeautje!

Dit was mijn cadeautje. De enthousiaste boekenlezers onder ons herkennen de armband waarschijnlijk meteen, net als ik!

(Voor wie het niet herkent, dit zijn de logo’s van de verschillende facties uit de Divergent serie!)

Dit bericht is in samenwerking met FilmJewels’ Wizard Shop, lees hier mijn disclaimer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply