In Home decor/ Shop tips & reviews

Harry Potter kaarsen van Suds Potions

Wie regelmatig op Instagram of Etsy kijkt, weet dat er heel wat verschillende webshops zijn met allerlei gave book-thema kaarsen. Maar een van mijn favo shops is toch echt wel de Etsy shop van Jess, genaamd Suds Potions.

Jess van Suds Potions maakt al haar prachtige kaarsen zelf van 100% vegan soja was. Er komt geen dier aan te pas dus en de kaarsen branden ook nog eens heel mooi schoon op. En omdat soja was van zichzelf geurloos is, ruik je alleen de heerlijke geuren van de oliën die toegevoegd zijn om de kaarsen lekker te laten geuren.

Als vormgever vind ik niet alleen de geur van de kaarsen belangrijk, maar zeker ook het label en eventueel de verpakking van een kaars. Als ik namelijk bookish kaarsen koop, dan brand ik deze niet meteen op. Meestal staan ze eerst maanden in mijn kast voor ik ze uiteindelijk aan durf te steken en dan wil ik natuurlijk wel graag iets moois in mijn boekenkast hebben staan!

De labels van de Harry Potter kaarsen van Suds Potions zijn echt fantastisch. Ze zijn stijlvol en subtiel met prachtige achtergrondjes die passen bij de tekst en sierlijke lettertypes. Vaak vind ik labels van kaarsen het mooiste als ze subtiel zijn en dat zijn deze kaarsen labels zeker!


Suds Potions heeft diverse Harry Potter thema kaarsen in het assortiment, dus voor iedereen zit er wel wat tofs bij!

Er zijn natuurlijk bookish kaarsen in de 4 Hogwarts houses van Harry Potter: Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff & Slytherin

 
Gryffindor ruikt naar Frambozen en Mint, Ravenclaw ruikt naar Gezouten Vanille, Hufflepuff ruikt naar Pompoen & Kruiden en Slytherin ruikt naar Mint.


Maar ze heeft ook andere Harry Potter thema kaarsen zoals:

Night Owls


Ruikt naar Lavendel & Sering


Patronus

Ruikt naar vanille


Pigmy Puff


Ruikt naar Suikerspin & Vanille, hoe perfect?!


En Bertie Botts!!


Ruikt naar… Jelly beans natuurlijk 😉

Deze kaars is overigens verpakt in mijn printable Bertie Botts Every Flavour Bean doosje! Als je ook zo’n tof doosje wilt maken voor bijvoorbeeld een traktatie of een Harry Potter feest, klik dan HIER!


Speciaal voor jullie heeft Jess een kortingscode beschikbaar gesteld. Met deze code:

magical10

Krijg je 10% korting op je hele bestelling!


Welke kaars is jouw favoriet?
P.S. Alle fantastische foto’s in dit artikel komen van het Instagram account van SudsPotions.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply