In Gryffindor/ Hogwarts/ Hogwarts & Ilvermorny/ Home decor/ Hufflepuf/ Kerst/ Nieuws/ Party/ Ravenclaw/ Shop tips & reviews/ Slytherin/ Winacties

Harry Potter kerstkaarten

Sinterklaas is het land uit, dat betekent… tijd voor kerst. En wat is er nu kerstiger dan Harry Potter? Voor mij hoort dat gewoon echt bij de feestdagen. Dus hoe tof is het dan om kerstkaartjes te sturen in Harry Potter stijl!

Zelf stuur ik elk jaar nog echte kerstkaarten naar vrienden en familie. Gelukkig heb ik ook een flink aantal vrienden die net als ik grote Harry Potter fans zijn én ik weet van hen bij welk Hogwarts House ze horen. Dus natuurlijk krijgen zij dit jaar deze Harry Potter kerstkaartjes in de bus! Deze Harry Potter Hogwarts House kerstkaartjes zijn te koop bij Oktoberdots, samen met nog heel veel andere kaartjes, maar op de achterkant van het kaartje staat ook MagicalMischief.nl vermeld!

Harry Potter Gryffindor kerstkaartHarry Potter Slytherin kerstkaart

De kerstkaarten zijn verkrijgbaar in de 4 Hogwarts House kleuren. Voor Gryffindor is dat rood met goud, voor Slytherin groen met zilver, voor Ravenclaw blauw met koper en voor Hufflepuff geel met zwart. Op alle 4 de kerstkaartjes staan illustraties in Harry Potter thema zoals uilen, veren, potions en time-turners. Maar er staat ook heel kerstige illustraties op zoals sneeuwvlokken, dennenappels en hulst. Op elke Harry Potter kerstkaart staat in het midden de tekst “Merry Christmas” en tussen de illustraties staan de letters “G, S, R of H” voor de namen van de vier Hogwarts afdelingen.

Harry Potter Hufflepuff kerstkaartHarry Potter Ravenclaw kerstkaart


Winnen, winnen, winnen!

En samen met Oktoberdots geef ik hier 3 setjes van 4 Harry Potter kerstkaarten weg! Hoe doe je mee? Heel simpel, je hoeft alleen maar een berichtje hieronder achter te laten dat je mee wilt doen. En laat ook meteen even weten wat jouw Hogwarts House is! De 3 winnaars maak ik 10 december bekend op Facebook en de winnaars krijgen natuurlijk een persoonlijk mailtje.


Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt?
Hier shop je deze super toffe Harry Potter kerstkaarten > shoppen maar!

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply
  Merel
  6 december 2017 at 13:05

  Ik doe mee!!

 • Reply
  Carlijn Tuinman
  6 december 2017 at 13:22

  Ohh wat een leuke kaarten om familie en vrienden mee te verrassen! Ik doe graag mee! Mijn Hogwarts House is het mooie Ravenklauw ?!

 • Reply
  Saskia
  6 december 2017 at 13:26

  Wat een ontzettend gave kerstkaarten! Doe graag mee. Mijn huis is Hufflepuff!

 • Reply
  Hilde
  6 december 2017 at 14:44

  Zo leuk! Mijn huis is Ravenclaw

 • Reply
  ellen averson
  6 december 2017 at 16:28

  ooo ik vind ze heel mooi, ik wil meedoen, mijn huis is slytherin

 • Reply
  Hanneke
  6 december 2017 at 17:07

  Vet! Gryffindor!?

 • Reply
  W
  6 december 2017 at 17:49

  Hufflepuff uiteraard 😉

 • Reply
  Esther Potters
  6 december 2017 at 20:12

  Wat ontzettend leuk, ik doe graag mee!
  Mijn Hogwarts House: Slytherin:)

 • Reply
  Sandra
  6 december 2017 at 20:19

  Leuk,ik,doe heel graag mee.Hufflepuff!

 • Reply
  Cobbaert Lien
  6 december 2017 at 20:19

  Ik waag ook graag mijn kans!
  *accio cards*

 • Reply
  Jessica van leeuwen
  6 december 2017 at 20:32

  Ik doe mee!
  Mijn huis is gryffindor

 • Reply
  Brenda
  6 december 2017 at 20:35

  Ik maak graag kans.
  Ik ben voor Gryffindor.

 • Reply
  Maud
  6 december 2017 at 20:36

  Ik doe heel graag mee met deze winactie 🙂 Mijn huis is altijd Ravenclaw geweest, maar op Pottermore is het Hufflepuff… Ik vind het allebei wel leuke huizen 🙂

 • Reply
  Mendy
  6 december 2017 at 20:42

  Wat een leuke actie. Ik doe ook graag mee!
  Mijn huis is Griffoendor, al hoewel ik wel een beetje vrees dat ik daarin dezelfde weg als Hagrid zou volgen 🙂

 • Reply
  Lieke
  6 december 2017 at 21:23

  Super leuk! Ik doe graag mee voor de dochter van een collega die een grote Harry Potter fan is!
  Haar huis is Ravenclaw.

 • Reply
  Cynni Alders
  6 december 2017 at 22:24

  Ik doe graag mee. Mijn huis is Ravenclaw!

 • Reply
  Anouk
  6 december 2017 at 22:26

  Oh, ik doe graag mee! Ravenclaw forever <3 Ik vind dit ook de mooiste kleurcombinatie, haha. Bij Gryffindor moet ik altijd denken aan kerstmis, maar gelukkig mag dit bij deze kaarten 😉

 • Reply
  Linda raaijmakers
  6 december 2017 at 22:37

  Mijn favoriet blijft echt Gryffindor aangezien het me zo’n warm gevoel geeft van thuis komen en de echte magie ❤

 • Reply
  Marieke
  6 december 2017 at 22:52

  Ik doe mee!

 • Reply
  Melanie
  7 december 2017 at 07:28

  Geweldige kaarten ik ben gek op oktoberdots en op harrypotter ik ben een echte ravenklauw. En zou heel gelukkig worden van de kaartjes. Ravenklauw is dan voor mij en de drie andere stuur ik naar mijn postcross vriendinnen

 • Reply
  Ewald
  7 december 2017 at 08:42

  Fantastische kaart om mijn dochter mee te verrassen.
  Haar huis is natuurlijk Ravenclaw, ook volgens de Sorteerhoed bij de Harry Potter Experience.

 • Reply
  Vera
  7 december 2017 at 14:51

  Wat een geweldige kaarten, ik doe graag mee! 😀

 • Reply
  Maartje
  7 december 2017 at 22:01

  Ik doe graag mee voor Ravenclaw 🙂

 • Reply
  Iris
  9 december 2017 at 11:48

  Oeh superleuk. Ik doe graag mee , mijn huis is Ravenclaw

 • Reply
  Manuela
  9 december 2017 at 11:53

  Ik doe graag mee voor Gryffindor.

 • Reply
  Chloe
  9 december 2017 at 12:51

  I wanna participate in the card giveaway thing x3. My house is Hufflepuff and proud ?

 • Reply
  Francesca
  9 december 2017 at 13:01

  Ik doe mee ik zit in Griffoendor
  Ik zat onder de sorteerhoed in the exhibition

 • Reply
  Karin
  9 december 2017 at 14:00

  Oh mooie kaarten. Zouden we hier in huis erg leuk vinden. Mijn kinderen (11, 8 en 5) zijn alledrie ook Potter fans!
  Mijn eigen huis is Ravenclaw trouwens.

 • Reply
  Miriam
  9 december 2017 at 18:32

  Wat tof! Zelf ben ik ook nog echt van de kaartjes sturen en deze zijn echt wauw!

  Huffelpuf it is!

 • Reply
  Michelle Brouwer
  9 december 2017 at 18:51

  Wooow, ik dacht vooral: wat een toffe kaarten. Daarna had ik pas door dat het een winactie was. Hoe cool! Daar doe ik dus graag aan mee 🙂 Mijn house vind ik Ravenclaw, altijd al een goed gevoel bij gehad, maar tests zeggen Hufflepuff, en stiekem vind ik de kaart van dat laatste house ook het mooist! Dus ik doe graag mee voor die set 🙂 Sowieso stuur ik er een op naar youtuber Boncolor!

 • Reply
  Emmely
  28 december 2017 at 21:00

  WAT LEUK, mijn huis is GRIFFOENDOR , omdat……….. ja de anderen kweenie waren een beetje minder mijn huis, rood is een rustgevende kleur ik stuur ze ( als ik win) naar vriendinnen die zijn er ook gek van.

  groetjes

  HARRY POTTER FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

  • Reply
   Babet
   28 december 2017 at 21:03

   Hoi Emmely, leuk dat je zo enthousiast bent! Maar ik denk dat je niet goed leest, alle acties waar je op reageert zijn namelijk allang afgelopen, sommigen zelfs al 2 jaar. Overal staat bij tot wanneer je kunt reageren om mee te doen, meestal onderaan het bericht 🙂

  Leave a Reply