In Fantastic Beasts/ Gryffindor/ Hogwarts/ Hogwarts & Ilvermorny/ Hufflepuf/ Kleding/ Ravenclaw/ Shop tips & reviews/ Slytherin/ Time-Turner

Harry Potter spullen bij Redbubble

Ken je de website Redbubble.com al? Redbubble is een website maar mensen hun eigen ontwerpen kunnen uploaden waar jij vervolgens spullen van kan bestellen! Onnodig om te zeggen, maar er staan ook ontzettend veel toffe Harry Potter ontwerpen op.

Het toffe aan Redbubble is dat er zo ontzettend veel verschillende artiesten hun werk plaatsen dat er altijd wel een ontwerp voor je bij zit. Je kiest de print die jij het mooist vindt en vervolgens laat je die drukken op één van de producten van Redbubble. Bijvoorbeeld op een sticker, mok, dekbedovertrek, klok, kussenhoesje, verschillende soort stationery, laptophoezen, telefoonhoesjes, kleding of nog veel meer!

Ze hebben veel verschillende soorten kleding waar de Harry Potter prints op gedrukt kunnen worden, zowel voor mannen als voor vrouwen. Bijvoorbeeld hoodies, tops, t-shirts, leggings en zelfs rokjes en jurken! En daarnaast heeft Redbubble ook nog allerlei variaties, zowel in kleur als in model. Je zit dus niet vast aan een vormloos model dat zogenaamd unisex zou zijn, maar eigenlijk gewoon een mannenshirt is. Ontzettend tof!

Hieronder laat ik je een aantal van mijn favoriete producten zien, uiteraard allemaal Harry Potter en Fantastic Beasts gerelateerd.

Harry Potter Stationery

Bekijk hier alle: Harry Potter Stationery


Harry potter Decoratie

Bekijk hier alle: Harry Potter decoratie


Harry Potter kleding

Bekijk hier alle: Harry Potter kleding voor vrouwen
Bekijk hier alle: Harry Potter kleding voor mannen
Bekijk hier alle: Harry Potter kleding voor kids


Harry Potter tassen & hoesjes

 

Bekijk hier alle: Harry Potter tassen
Bekijk hier alle: Harry Potter cases


Zoals je ziet zijn er ontzettend veel prints om uit te kiezen en kun je ook tof producten matchen. Vind je een print echt helemaal fantastisch? Bestel er dan gewoon een shirt of hoodie, een tas én een kussenhoesje van!

SaveSave

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply