In Home decor/ Shop tips & reviews

Harry Potter thema mok

Misschien ligt het aan mij, maar ik kan ik zo veel “gewone” Muggle artikelen een perfect item voor een Harry Potter Party zien. Zoals deze mok met veren, simpel maar ideaal voor een warme kop chocomel in de Owlery!

Deze mok met veren kwam ik tegen bij Xenos, niet de eerste plek waar je aan Harry Potter zou denken. Maar toch vond ik deze mok echt iets hebben van het Harry Potter sfeertje.

Toegegeven, er zijn mokken die écht Harry Potter zijn, maar daar is lastig aan te komen in Nederland en ze kosten best wel wat. Deze toffe mok kost maar €3,99 en is gewoon bij de Xenos te koop! Perfect voor een kop warme Chocomel of Chai Latte als je net terug komt van de Owlery, de Uilenvleugel.

harry-potter-party-owlery-uilenvleugel-mug

Ik weet in elk geval in welke mok mijn warme drankjes voorlopig moeten!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anouk
    1 september 2015 at 10:11

    Mooie mok! Jammer dat ik al zoveel in huis heb…

  • Leave a Reply