In DIY's & Printables/ Feestje/ Party

Have you seen this Wizard? [printable]

Als je denkt aan een Photo Booth voor je Harry Potter themafeestje dan denk je waarschijnlijk meteen aan een Wizard Wanted Poster zoals de poster waar Sirius Black op staat. Ik ook! Daarom heb ik er speciaal een ontworpen.

Het is misschien niet super origineel, maar ik kon online geen enkele goede Wizard Wanted Poster vinden die je ook nog eens op echt groot formaat kan uitprinten, ook als je geen professionele drukpers hebt. Daarom heb ik deze poster speciaal voor jullie ontworpen!


Dit heb je nodig:

☞ een stuk karton van 70×100 cm
☞ een printer
☞ een mesje
☞ lijm


Hoe begin je?

Klik op onderstaande afbeelding en download de printable. Het zijn nu allemaal losse pagina’s, maar geloof me, dat komt goed!

Stap 1

Alle pagina’s hebben 5 mm “overlap” met de aansluitende pagina’s, op deze manier kun je de losse pagina’s dus 5 mm over elkaar heen plakken zodat je een mooi geheel krijgt dat perfect op elkaar aansluit en geen witte randjes tussendoor heeft.

Snijd of knip alle witte randen van de pagina’s en begin met het plakken van alle printjes op je grote stuk karton. Zorg dat het precies op elkaar aan sluit zodat je straks aan het einde niet scheef gaat.

Stap 2

Laat de lijm goed drogen voor je middelste stuk binnen de zwarte rand uit snijd en zorg voor een goed scherp mes. Anders gaat je papier ribbelen.

Stap 3

Plak het “bordje” op de andere kant van het stuk dat je uitgesneden hebt. Hang het “Have you seen this Wizard?” bord ergens op waar mensen er makkelijk achter kunnen gaan staan voor een foto en je bent klaar!


Heb je deze printable gebruikt? Dan vind ik het heel tof om foto’s te zien! Tag me op Instagram: @MagicalMischiefNL

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tina
  1 maart 2018 at 00:05

  Hi how do I print the poster? I only see links for related items. Thanks!

  • Reply
   Babet
   1 maart 2018 at 19:51

   The gigantic image with “Free Printable” might give you a clue (:

 • Reply
  Drina W
  22 september 2018 at 07:18

  Thanks for sharing. This is amazing!

 • Leave a Reply