In Boeken, Films & Verhalen/ Shop tips & reviews

Het officiële Harry Potter kleurboek

Eindelijk! Na jaren is het zo ver, het eerste, officiële Harry Potter kleurboek is uit. Nu het gemaakt is vraag ik me af waarom dit in hemelsnaam niet eerder is gemaakt, maar gelukkig hoeven we nu niet lang meer te wachten.

Warner Bros heeft een prachtig Harry Potter kleurboek gemaakt, met de mooiste illustraties van Harry Potter scènes. Geen simpele illustraties gemaakt van screenshots uit de film, maar echt originele illustraties vol met prachtige details. 24 November is de release datum van het kleurboek, nog even wachten dus, maar volgens mij een prachtig kerstkado!

harry-potter-party-kleurboek-preview


Dit is de officiële omschrijving van het boek, vertaald naar het Nederlands:

Vol met prachtige kunstwerken uit de Warner Bros. archief,  geeft dit luxe kleurboek  fans de kans prachtige settings en geliefde personages van JK Rowlings toverwereld te kleuren. Met ingewikkelde lijntekeningen gebruikt bij het maken van de Harry Potter-films, bevat dit kleurboek de favoriete scènes, wezens, en personages van de fans: van Dobby en baby-draak Norbert tot Quidditch wedstrijden en natuurlijk de onvergetelijke laatste strijd tussen Harry en Voldemort.

Uniek en interactief, Harry Potter: The Official Coloring Book is een perfect collectors item voor alle fans van de blockbuster saga – voor degenen die zijn opgegroeid met Harry, Ron en Hermelien, of degenen die de magie voor de eerste keer ontdekken.


Het is dus een officieel kleurboek, maar niet via de Warner Bros shop te koop. Tot nu toe is het kleurboek alleen nog te bestellen via Amazon, het wordt dan verstuurd zodra het boek uit komt. Maar het onhandige hieraan is dat, tenzij je in Amerika woont, je alleen kunt bestellen met een creditcard.

Update 2 oktober 2015: Na veel mailen en aandringen heeft ook Bol.com het kleur boek in het assortiment opgenomen! Hun levertijd zegt 5 november, maar daar zou ik niet op rekenen aangezien de officiele release pas 24 november is. De prijs van het kleurboek is €14,49, een erg nette prijs dus! Je shop het hier!

Ik ga voor jullie proberen te achterhalen of andere (Nederlandse) boekgiganten zoals Bol.com dit kleurboek ook gaan verkopen. Zodra ik er meer over weet plaats ik uiteraard een update!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rinske
    17 september 2015 at 20:02

    Super leuk!!! <3

  • Leave a Reply