In Gryffindor/ Hogwarts/ Hogwarts & Ilvermorny/ Hufflepuf/ Ravenclaw/ Shop tips & reviews/ Sieraden/ Slytherin

Hogwarts badges

Via Ebay kocht ik gave Hogwarts badges. Een van Hogwarts in het algemeen, een van Gryffindor, Slytherin, Hufflepuf en Ravenclaw. Tenminste.. dat dacht ik tot ze binnen kwamen!

Op het eerste gezicht leken het leuke badges, een stuk goedkoper dan de originele natuurlijk, want dat is een van de grote voordelen van Ebay. Ik moest wel een flinke tijd wachten tot het binnen kwam, maar dat was geen probleem. Toen in de badges binnen kreeg moest ik helaas lachen. In plaats van Gryffindor, Slytherin, Hufflepuf en Ravenclaw, stond er Gryffindor, Slytherin, Hufflepuee en Ravenctaw!

Achteraf gezien had ik beter moeten kijken, want het staat duidelijk op de foto’s en waarschijnlijk is dit de reden dat ze verkocht mogen worden. Hufflepuee is voor zover ik weet geen Hogwarts House, net zo min als Ravenctaw.

Gelukkig is de badge van mijn house, Gryffindor, wel gewoon goed en de badge van Hogwarts ook. Maar het is toch jammer, vooral omdat er voor iets meer geld ook betere versies op Ebay te vinden zijn. Nog steeds een stuk goedkoper dan de “echte”, maar dan wel met de goede namen. Let dus heel goed op als je via Ebay besteld, want niet iedereen kan even goed spellen blijkbaar.

Deze badges van duidelijk HEEL veel betere kwaliteit shop je hier: Shop via Ebay!

Omdat ook deze badges van ver weg komen zul je wel geduld moeten hebben en ik kan je niet garanderen dat ze er exact zo uit zien als op de foto. Want dat blijft altijd een gok als je geen originele Warner Bros producten koopt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply