In DIY's & Printables/ Feestje/ Party

Hogwarts deurbordjes [printable]

Als je een Harry Potter feest geeft, is het natuurlijk leuk om zo veel mogelijk in stijl te doen. Dus maak je huis naast alle aankleding helemaal af met deze geweldige deurbordjes in Hogwarts stijl.

Voor (bijna) elke kamer in je huis is er wel een Harry Potter doorsign! Extra handig voor je gasten die je huis misschien nog niet zo goed kennen. Door de bordjes op je deuren weten ze meteen wat zich achter welke deur bevindt, als het echte Harry Potter kenners zijn natuurlijk.


Dit heb je nodig:

☞ Adobe Reader (om de printjes te bekijken)
☞ een kleurenprinter
☞ plakband


Zo kan de kamer waar het feest gehouden wordt de Great Hall of de Common Room zijn, afhankelijk van het thema van je feest. Als je een algemeen Harry Potter feest geeft dan is “Great Hall” waarschijnlijk beter, maar geef je bijvoorbeeld een Gryffindor feest dan kun je “Common Room” gebruiken.

De badkamer is de “”Prefects’ bathroom”, de WC is uiteraard “Moaning Myrtle’s Bathroom”, beide namen die de meeste muggles ook wel zullen kennen.

Voor ons feest hadden wij de keuken omgedoopt tot “Room of Requirement” omdat daar alle benodigdheden voor een feestje waren. Van hapjes tot ijskoud pompoensap en butterbeer. En de “Cupboard” was natuurlijk gewoon de cupboard oftewel voorradkast.

De tuin kan een “Green House” of het “Forbidden Forest” zijn, afhankelijk van de grootte van je tuin. Wij hebben een glazen balkon, dus wij vonden “Green House” toepasselijker, heb je echter een hele grote (donkere) tuin, dan is “Forbidden Forest” de perfecte manier om dat aan te geven.

Plak het bordje met “No House Elfs allowed” op het washok en heb je ruimtes waar je niet wil dat mensen komen? Dan is daar het “Restricted Section” bordje perfect voor, want dat is echt wel voor iedereen duidelijk.

Klik op de onderstaande afbeelding om de Printable Harry Potter doorsigns te downloaden.

harry-potter-party-hogwarts-door-signs-deurbordjes-printable
Heb je liever lege bordjes waar je zelf op kunt schrijven? Klik dan hier!

Met deze deurbordjes maak je meteen duidelijk wat waar is en het past super leuk in de sfeer van je Harry Potter feest. Je kunt ze na je feest ook gewoon laten hangen, dat heb ik wel gedaan in elk geval.

Als je gebruik maakt van de printables dan vind ik het altijd super leuk om een foto te zien. Deze kun je met me delen via Instagram, tag me op @HarryPotterPartyNL of op Facebook @MagicalMischiefNL

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sarah
  13 oktober 2016 at 20:50

  Gaaf! Deze ga ik zeker gebruiken!

 • Reply
  le Monde d'Is
  25 februari 2017 at 15:05

  these are awesome! thank you so much! i shared these here: https://fr.pinterest.com/lmifans/harry-potter/

 • Reply
  Luthfia
  21 januari 2018 at 02:30

  Thanks! <3 <3

 • Reply
  Mariska
  13 september 2018 at 20:29

  Super gaaf. Wil ze graag gebruiken voor het feestje van mijn dochter. Is deze er ook in een Nederlandse variant?

  • Reply
   Babet
   25 september 2018 at 15:10

   Helaas heb ik geen Nederlandse versies, maar ik heb zojuist een pagina met lege bordjes toevoegd zodat je ze kunt printen en zelf kunt beschrijven! 🙂

   • Reply
    Mariska
    26 september 2018 at 14:41

    Super! Bedankt

  Leave a Reply