In DIY's & Printables/ Gryffindor/ Hogwarts/ Hogwarts & Ilvermorny/ Hufflepuf/ Ravenclaw/ Sieraden/ Slytherin

Hogwarts House vriendschapsarmbandje [DIY]

Er zijn natuurlijk super veel leuke Harry Potter producten te koop, maar echt niet alles hoeft uit de winkel te komen. Bijvoorbeeld deze super leuke, zelfgemaakte armbandjes. Maak ze in de kleuren van jouw House en je kunt je Harry Potter liefde heel subtiel dragen!

Je hebt er niet veel voor nodig dus het kost niet veel, het is leuk om te doen, het is subtiel en tóch heel herkenbaar. Ik ben echt gek op vriendschapsarmbandjes maken. Lekker op de bank met een kop thee en toch een beetje bezig zijn. Daarom kon een Hogwarts House vriendschapsarmbandje natuurlijk ook niet ontbreken.
harry-potter-party-hogwarts-house-vriendschapsarmbandjes

Mijn House is Gryffindor, dat kon je eerst met een test op Pottermore testen, hopelijk kan dat binnenkort weer. In de tussentijd komt deze test ook goed in de buurt: HOGWARTS HOUSE TEST


Aangezien mijn House Gryffindor is, is mijn bandje uiteraard bordeauxrood met warmgeel. Maar je kunt deze vriendschapsarmbandjes natuurlijk in elke kleur maken. Hieronder laat ik zien welke kleuren je het beste kunt gebruiken voor welk House, ze hoeven niet perfect te matchen, maar deze kleurencombinaties zijn heel herkenbaar dus wijk er niet te ver vanaf.

hogwarts-house-colors-harrypotterparty


HOW TO..

Het maken van een vriendschapsarmbandje kost echt niet veel tijd als je het eenmaal in de vingers hebt. Het was voor mij al een hele tijd geleden dus ik heb mijn geheugen opgefrist met deze video:

Maar in plaats van van 2 kanten te werken ga je gewoon van links naar rechts te werk. In het begin zal je armbandje een beetje bij elkaar getrokken worden, maar geen nood! Ga gewoon rustig door je met je rijen maken en het trekt vanzelf mooi recht.

harry-potter-party-hogwarts-house-friendshipbracelets

Voor mijn armbandjes heb ik 3 lange stukken bordeaux gebruikt en 1 warmgeel. Deze heb ik net zoals in het filmpje dubbel gedaan zodat je werkt met 6x rood en 2x geel of welke kleuren je dan ook kiest. Zorg dat je genoeg draad hebt! Je kunt altijd een stukje afknippen, maar niets is zo frustrerend als bijna klaar zijn en dan draad te kort komen.


Ik ben heel benieuwd naar jullie armbandjes. Welke kleuren horen bij jou?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply