In Nieuws/ Shop tips & reviews/ Sieraden/ Winacties

Magic Alley: Official Harry Potter Mechandise

Een paar weken terug kreeg ik bericht van Nathan, de eigenaar van Magic Alley, of ik het leuk vond om een post over zijn webshop te schrijven. Een blik in zijn webshop was genoeg, wat een ontzettend toffe spullen!

Magic Alley is in 2015 opgericht door Nathan, een echte die-hard Harry Potter fan. Met als doel een volledig op Harry Potter gerichte webshop te creëren, en producten en eigenzinnige items aan te bieden die je normaal niet op veel andere plaatsen te vinden zijn. Magic Alley is een Engelse webshop, maar ze verzenden (het meeste) gelukkig ook gewoon naar Nederland!

Magic Alley laat hun drankjes en snoep produceren in de Verenigde Staten en verkopen toverstokken identiek zijn aan die bij de Harry Potter Studio Tour in London. Echte kwaliteits producten dus! Daarnaast verkopen ze geweldige maar betaalbare sieraden van een andere Britse retailer. En natuurlijk sjaals en stropdassen behorende bij elk van de vier Hogwarts-huizen.

Natuurlijk heb ik al heel erg veel Harry Potter merchandise, maar Nathan wist me te verrassen met een tof setje producten uit zijn webshop.

Een toffe wenskaart met een quote van Dumbledore: “Happiness can be Found even in the Darkest of times… If one only remembers to turn on the Light”. Magic Alley heeft 5 verschillende Harry Potter thema wenskaarten.

Een doosje Bertie Botts oftewel Smekkies in Alle Smaken! Ze hebben allerlei soorten Harry Potter snoepjes bij Magic Alley, helaas kan het Butterbeer niet verzonden worden naar Nederland.

En een super toffe Hogwarts bedel voor aan een armband en een Deathly Hallows ketting in zilver. Beiden zijn echt super mooi en gedetailleerd.

Magic Alley heeft een ruime collectie aan Harry Potter Armband bedels en ook heel veel toffe Harry Potter kettingen, zelf ben ik ook echt weg van de Love Potion sieraden!


WINNEN!

Deze toffe producten zijn gesponsord door Magic Alley, maar omdat ik zelf al super veel Harry Potter spullen heb, wil ik er graag iemand van jullie blij mee maken! Hieronder zie je het pakketje wat je kunt winnen. Een wenskaart, een doosje Bertie Botts en een Deathly Hallows ketting.

Om mee te kunnen doen hoef je alleen maar hieronder een reactie achter te laten!
Wel moet je 16 jaar of ouder zijn en in Nederland of Belgie wonen.
De winnaar krijgt op 29 maart 2018 persoonlijk bericht via email en wordt bekend gemaakt op social media.


Dit bericht is in samenwerking met Magic Alley, lees hier mijn disclaimer.

You Might Also Like

27 Comments

 • Reply
  Saskia
  24 maart 2018 at 12:44

  Super gaaf om dit te winnen! Doe heel graag mee. Ga meteen een kijkje in de shop nemen van Magic Alley

 • Reply
  Felicia
  24 maart 2018 at 12:59

  Wauw super leuk?

 • Reply
  Hanneke
  24 maart 2018 at 13:02

  Wat leuk! Ik kende die webshop helemaal nog niet! De spullen zien er super goed uit!

 • Reply
  W
  24 maart 2018 at 14:00

  Butterbeer is trouwens wel verkrijgbaar via Candyonline in NL?
  Zelf nog niet geprobeerd 😉
  ???????????????????????

  • Reply
   Babet
   25 maart 2018 at 08:51

   Dat weet ik 😉 maar ik kan natuurlijk niet in een blogpost waar iemand voor betaalt een andere shop gaan promoten haha!

 • Reply
  merel van schaik
  24 maart 2018 at 14:33

  super leuk!! heb nog nooit van de webshop gehoord maar ga nu zeker een kijkje nemen!

 • Reply
  Robin stortelder
  24 maart 2018 at 15:00

  Ik zou heel graag mee willen doen met de win actie.
  Ik kende de winkel ook nog niet.
  Tijd dat ik daar eens een kijkje ga nemen.

 • Reply
  Zowie
  24 maart 2018 at 15:20

  Oeeeeh, ik ga dit eens checken. Je kunt nooit genoeg merch hebben. 😉

 • Reply
  Carlijn Tuinman
  24 maart 2018 at 16:51

  Wauw super gaaf setje! Ik zou het graag winnen voor mijn schoonzus Kiki tuinman!

 • Reply
  leila
  24 maart 2018 at 17:00

  Wat gaaf! kopen is leuk, maar winnen zou nog veel toffer zijn.:-)

 • Reply
  Veronique
  24 maart 2018 at 17:07

  Wat een leuke blogpost, die webshop ga ik zeker te weten helemaal uitpluizen. Van boven tot onder en van buiten naar binnen ? Ondertussen maak ik graag kans op deze winactie.

 • Reply
  Ellen Averson
  24 maart 2018 at 18:07

  ah… cool, ik ga het zeker checken, ik ben een grote verzamelaar en vind het altijd weer leuk om iets nieuws te kopen ( want op een gegeven moment heb je alles al)

 • Reply
  Rinske
  24 maart 2018 at 22:43

  Ooh de wenskaart met de quote van Dumbledore: “Happiness can be Found even in the Darkest of times… If one only remembers to turn on the Light” vind ik zo mooi! Alleen daarvoor doe ik graag mee met de winactie zodat ik hem kan neerzetten in mijn atelier thuis wanneer ik weer eens een off day of een dip heb en wel wat strenght kan gebruiken ✨?

 • Reply
  Feline
  25 maart 2018 at 14:05

  Maar gewoon proberen maar! Ik vind je site trouwens zooooo leuk, zoveel tips en alle recepten ga ik sowieso proberen…

  • Reply
   Babet
   29 maart 2018 at 19:16

   Gefeliciteerd Feline! Jij bent de winnares van de winactie! Ik heb je inmiddels ook via email een berichtje gestuurd 🙂

 • Reply
  Sharon Simaeys
  25 maart 2018 at 15:34

  Dit zou heel goed van pas komen. Deze zomer geef ik voor onze dochter haar 10de verjaardag een feest volledig in het thema van Harry Potter! Hier zijn we allemaal gek van Harry Potter.

 • Reply
  Ingrid Hermans
  25 maart 2018 at 16:26

  Superleuke actie
  Als ik dit win, geef ik het aan een goede vriend van mij die nog niet zoveel Harry Potter spullen heeft ??‍♀️?

 • Reply
  Nina
  25 maart 2018 at 18:17

  Leuk! In het stadje Stratford upon Avon zit een winkeltje dat ook iets van Magical Alley heet – die focust niet specifiek op Harry Potter maar wel op tovenarij, en daar heb ik ook een Butterbeer geproefd ? Deze post doet me daaraan denken.

  • Reply
   Babet
   25 maart 2018 at 18:49

   Oohh echt? Hoe tof! Als ik ooit in de buurt kom dan ga ik er zeker een kijkje nemen 🙂

 • Reply
  Rubi
  25 maart 2018 at 21:28

  Zou ontzettend leuk verjaardags cadeau zijn voor mij (28 maart jarig)!
  Ik ben een absolute Potter fan, dus dit zou echt te gek zijn!
  Ik ga ook zeker even een kijkje nemen op de webshop!

 • Reply
  Rebecca - areadersrambles
  26 maart 2018 at 16:05

  Ooooo wat is dit een ontzettend leuke winactie! Je blog is trouwens supermooi!

 • Reply
  Rebecca
  27 maart 2018 at 16:32

  Wat leuk zeg!! Ik en een vriendin van mij zijn super fan van Harry Potter. Ze is over een maandje jarig en daarvoor ga ik een plakboek voor haar maken met allemaal verschillende thema’s en een van deze thema is Harry Potter daar kan ik deze spulletjes voor gebruiken. En natuurlijk kan ik van sommige ook zelf genieten hahaha, zoals doosje Bertie Botts

 • Reply
  Wendy Spaan
  27 maart 2018 at 17:37

  Mijn zoon wil dit wel winnen, alleen hij is nog niet oud genoeg om deel te nemen (12). Maar ik ben wel oud genoeg en dus wil ik het graag winnen voor hem

 • Reply
  Michelle
  27 maart 2018 at 18:30

  Leuke blog! En superleuk om zo’n setje weg te geven! Ik maak graag kans?

 • Reply
  Kim
  27 maart 2018 at 20:14

  Super leuk! Samen met mijn 7 jarige dochter zijn wij echte Harry Potter fans! En ook kleine vent (4 jaar) vind het ook steeds leuker! We hebben zelfs afgelopen jaar een Harry Potter feestje georganiseerd, was echt super leuk! Dit zou bij ons echt super welkom zijn 🙂

 • Reply
  Tara
  27 maart 2018 at 20:36

  Jaaaa super gaaf ik wil!!!

 • Reply
  Chinou
  28 maart 2018 at 07:13

  Jay! Wat een leuke winactie?

 • Leave a Reply