Over HarryPotterParty

Leuk dat je even langsvliegt op mijn blog. Ik ben Babet, 29 jaar oud, ik hou van Harry Potter, Groot-Brittanie, lekker eten, films kijken en mijn 2 konijnen.

Mijn Harry Potter verslaving is begonnen in 2000, inmiddels al weer 19 jaar geleden toen ik een boek kreeg van mijn tante. Een boek… wat is dat nou weer voor cadeau? Achteraf was ik blijer dan een huiself met een sok! De Harry Potter reeks is en blijft een magische serie voor mij, zowel de boeken als de films.

harry-potter-party-boeken-collectie

Zelfs op vakantie blijft Harry Potter niet lang weg. Zo ben ik in de Harry Potter filmstudios in London geweest, in juni 2015 zijn we in Parijs naar de Harry Potter Exhibition geweest, in oktober 2015 hebben we een treinrondreis gemaakt in Schotland waar we onder andere over de Harry Potter brug reden met de originele Hogwarts Express en waren we afgelopen jaar in Amerika naar het Harry Potter pretpark!

harry-potter-party-vakantie

Inmiddels is mijn hobby uitgegroeid tot deze blog: Magical Mischief. Op deze blog vind je de allerleukste DIY’s en printables in Harry Potter thema, de lekkerste recepten die zo op Hogwarts zouden kunnen verschijnen en de beste tips en reviews over Harry Potter producten.


Dit vind je op Harry Potter Party:

☞ Gave DIY’s die ik zelf heb bedacht en/of getest!

☞ De mooiste printables, van uitnodigingen tot kleine kadootjes, allemaal helemaal in Harry Potter stijl en meestal door mij ontworpen.

☞ Ik test de beste recepten, en ik ben zeker geen huiself, dus lukt het mij? Dan moet het jou ook zeker lukken.

☞ Je krijgt tips over de mooiste gewaden en sieraden, ben maar niet bang, ik zorg dat het geen Horcruxes zijn!

☞ En ik schrijf reviews over de meest magsiche boeken, games en andere Harry Potter producten.


P.S. Dit is een Nederlands blog, maar de namen van de karakters, plaatsen en dieren zullen veelal in het Engels staan. Ken je de namen alleen in het Nederlands? Dan vind je hier een lijstje met vertalingen.