In Gryffindor/ Hogwarts/ Hogwarts & Ilvermorny/ Home decor/ Hufflepuf/ Ravenclaw/ Shop tips & reviews/ Slytherin

PBteen Harry Potter collectie

Waarschijnlijk ken je de “Pottery Barn”, een grote Amerikaanse winkelketen, wel van naam. Bijvoorbeeld van de serie “Friends” of een andere Amerikaanse serie. De Pottery Barn is een warenhuis waar je van alles voor je eigen huis kunt shoppen. En nu heeft de Pottery Barn een geweldige Harry Potter collectie die ik gewoon met je moet delen!

Om meteen duidelijk te maken, de Pottery Barn is een Amerikaanse keten maar ze verzenden wel gewoon naar Nederland! De verzendkosten zijn uiteraard niet heel laag omdat het om internationale verscheping gaat, maar mocht je echt verliefd worden op de Harry Potter collectie dan bestaat de optie dus gewoon om het in huis te halen, wel zo fijn om te weten 🙂

Pas op, van het onderstaande bericht word je hebberig!

Dekens & kussens

Om te beginnen heeft PBteen een geweldige collectie aan dekbedovertrekken, plaids, spreien en sierkussens. Nu is dat misschien niks nieuws, maar de printjes en designs zijn echt fantastisch en ik heb ze in elk geval nog nooit eerder gezien! Van dekbedovertrekken met prints die in elke Harry Potter slaapkamer prachtig staan, tot diverse kussens en plaids speciaal voor jouw Hogwarts house. Het leuke is ook dat je echt van alle 4 de Hogwarts Houses alle producten kunt shoppen, dus ook aan Ravenclaw en Hufflepuff is gedacht deze keer!

Decoratie

Naast de stoffen producten zoals dekens en kussens heeft de Pottery Barn ook een geweldige collectie (wand)decoratie om van jouw slaapkamer echt een magsiche plek te maken. Prachtige banieren en posters, echt bruikbare deco zoals vliegende sleutels om je sieraden aan op te hangen, een echt fantastische lamp van een uil op boeken en zelfs een Snitch klok!

Rugzakken & meer

En verder heeft PBteen nog een ontzettend gave selectie rugzakken en laptop schoot-tafels (bij een gebrek aan een beter woord). Ook de rugzakken en laptoptafeltjes zijn weer verkrijgbaar voor alle Hogwarts Houses. De rugzakken hebben coole patches die passen bij de kleuren van de rugzakken en houses. En de laptoptafeltjes hebben in het houden blad een prachtige gravure van het logo van jouw house.

Zoals je kunt lezen ben ik echt mega enthousiast. Helaas zijn de producten niet erg goedkoop, maar toch fantastisch om te zien. En voor de creatieven onder ons is het misschien wel een leuke inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Zin gekregen om te shoppen? Je bestelt al deze fantastische Harry Potter spulletjes hier: Pottery Barn teen Harry Potter Collection

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  EW
  16 september 2017 at 09:01

  Tè mooi… èn te duur… 🙁

  • Reply
   Babet
   16 september 2017 at 09:04

   Helemaal mee eens, helaas.

 • Reply
  Anouk
  16 september 2017 at 22:25

  Erg mooi! Maar ik heb op dit moment “genoeg” (haha!) HP spullen die al vrij duur waren…

 • Leave a Reply