In Gryffindor/ Kleding/ Marauders Map/ Shop tips & reviews/ Slytherin

Primark Harry Potter collectie zomer 2016

Afgelopen weekend was ik voor het eerst in lange tijd weer eens bij de Primark. Omdat ik toch in Rotterdam was voor de boek release van Harry Potter and the Cursed Child vond ik het een goed moment om eens te gaan kijken wat voor leuke Harry Potter spulletjes ze op dit moment bij de Primark hadden.

Inmiddels weet ik dat Primark en Harry Potter goed samen gaan, eerder heb ik ook al geblogt over de Harry Potter collectie van Primark. Nu is het nog verder uitgebreid! Helaas zijn niet alle producten in alle winkels verkrijgbaar, maar ik ben goed geslaagd!

Deze keer is de Harry Potter collectie van Primark niet alleen gebleven bij kleding, maar hebben ze ook aan leuke dingen voor je huis gedacht. Zoals bijvoorbeeld mokken en geweldige dekbedovertrekken.

PYJAMA’S


harry potter party primark collectie pyjama set harry potter party primark collectie pyjama trui harry potter party primark collectie pyjama jurk gryffindor harry potter party primark collectie pyjama slytherin harry potter party primark collectie pyjama jurk harry potter party primark collectie pyjama marauders map harry potter party primark collectie pyjama broekharry potter party primark collectie hogwarts t shirt harry potter party primark collectie badjas hogwarts harry potter party primark collectie badjas

Net als de vorige keer hebben ze weer allerlei toffe pyjama’s en nachtkleding! Helaas nog geen Hufflepuf pyjama’s, maar in de winkel in Rotterdam kwam ik wel een hele gave blauwe Harry Potter pyjama tegen. Ideaal voor de Ravenclaw’s onder ons. De badjassen waren, ook deze keer weer, uitverkocht. Mocht je nou naar de Primark gaan en ze tegen komen: een maatje L graag!

De meeste producten zijn echt wel duidelijk pyjama kleding, ik wilde de grijze trui voor dagelijkse kleding maar ik denk niet dat ik daar mee weg was gekomen, maar bijvoorbeeld het zwarte Marauders Map topje kan ook prima voor overdag.


Sokken, sokken, sokken
harry potter party primark collectie sokken grijs harry potter party primark collectie sokken gryffindor slytherin harry potter party primark collectie sokken hogwarts harry potter party primark collectie sokken platform 9 34harry potter party primark collectie sokken gryffindor slytherin hufflepuf ravenclaw

Hou je van sokken? Dan hebben ze zeker aan jou gedacht bij Primark! Er zijn hartstikke veel toffe setjes Harry Potter sokken te koop. Het enige dat ik niet snap, zijn de gebundelde sokken. Als echte Gryffindor hoef ik namelijk geen Slytherin sokken. En als Ravenclaw hoef jij waarschijnlijk ook de andere 3 houses niet. Gelukkig was ik samen met mijn Ravenclaw vriendin en konden we van onze set van 4 sokken in elk geval een paar ruilen.


Woonaccessoires
harry potter party primark collectie theedoeken  harry potter party primark collectie mok solemnly swear harry potter party primark collectie mok hogwarts harry potter party primark collectie dekbedovertrek harry potter party primark collectie dekbedovertrek hogwarts

Zoals gezegd is het deze keer niet alleen bij kleding gebleven. Ook aan je huis is gedacht! De theedoeken zien er echt geweldig uit, helaas waren ook die niet op voorraad in Rotterdam. Maar de Hogwarts dekbedovertrekken zijn mee naar huis gegaan. Perfect voor in onze Gryffindor slaapkamer, daarover laat ik je binnenkort meer zien.


Heb je nou geen zin om helemaal naar de Primark te gaan voor een Harry Potter mok? Hier shop je een geweldige Harry Potter mok die gewoon thuis bezorgd wordt!


mok-magic-hogwarts-oktoberdots mok-magic-hogwarts2-oktoberdots


Wat is jouw favoriete item? Heb je zelf ook al Harry Potter kleding of nog niet? Als je het leuk vindt heb ik nog veel meer kledinginspiratie voor je op mijn Pinterest!

SaveSave

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  E
  10 september 2016 at 23:12

  Ooh, die dekbedovertrekken waren op bij filiaal Groningen… :((( ook die leuke sloffen (grootste maat iig)
  Badjassen hadden ze zelfs nog nooit binnengekregen. Ik wist van niks, dus ben vandaag pas geweest…Hebben ze ze in Rotterdam nog?

 • Reply
  L
  29 november 2016 at 22:05

  Dat dekbed overtrek!! (Die laatste) de sokken met alle afdelingen en de grijze trui heb ik. Ik ben ravenpuff dus ik ben er blij mee! (Heb toch hoge schoenen niemand ziet mijn sokken?

 • Reply
  Ravenclaw
  27 december 2017 at 00:05

  Oh my god het is echt leuk

 • Reply
  Potterhead
  27 december 2017 at 00:07

  Oh my wand 😮

 • Reply
  Primark Harry Potter collectie najaar 2017 – Magical Mischief
  18 februari 2019 at 09:06

  […] is al weer mijn derde blog over de Harry Potter Collectie van Primark, dit was blog 1 en dit was blog 2. Je zou bijna denken dat ik gesponsord word, maar het is echt alleen maar omdat ik jullie al deze […]

 • Leave a Reply