In Boeken, Films & Verhalen/ Films

Severus Snape & the Marauders

Er is een nieuwe fanmade film uit van Broad Strokes! Na “The Greater Good” komt de filmstudio nu met “Severus Snape & The Marauders”. Een film over, je raadt het al, Severus, James, Sirius, Remus en Peter. Benieuwd naar de film?

Voor degene die nog niet bekend zijn met Broad Strokes Productions, Broad Strokes is een (kleine) filmmaatschappij die zich tot nu toe voornamelijk heeft gericht op het maken van fanmade Harry Potter films.

Dit bekent dat het script niet geschreven is door J.K. Rowling of dat (delen van) het verhaal überhaupt al in de boeken verschenen is, maar het is echt een verhaal bedacht én uitgevoerd door de fans.

Verwacht dus geen Warner Bros kwaliteit! Maar geniet van het feit dat iemand net zo veel van Harry Potter houdt als wij dat doen en kijk naar 20 minuten passie die zorgen voor extra film die we anders nooit hadden gehad!

Eerder heeft Broad Strokes Productions als een fanmade film gemaakt over de vriendschap en strijd tussen Albus Dumbledore en Gellert Grindelwald. Deze film heet “The Greater Good” en je bekijkt hem hier:

“The Greater Good” movie

Ik kan je alvast verklappen dat de kwaliteit gigantisch vooruit is gegaan in de nieuwe film! De nieuwe film gaat over de jeugd van Harry’s vader en zijn vrienden en hun rivaal Severus Snape. Het geeft je wat meer inzicht in hoe Snape zo geworden is als hij is.


Severus Snape & The Marauders

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Feefan
  2 juni 2017 at 15:04

  cool!!! bedankt voor de tip. daar ben ik wel een tijdje zoet mee denk ik!

  • Reply
   Babet
   2 juni 2017 at 17:53

   Top! Veel kijkplezier!

  Leave a Reply