In Shop tips & reviews/ Sieraden/ Snitch/ Winacties

Snitch ketting & armband [winactie]

Ter ere van mijn blog Harry Potter Party dacht ik dat het leuk was om af te trappen met een leuke winactie! Ik heb zelf al heel erg veel sieraden dus geef ik graag een (nog nooit gedragen!) armband en ketting met Snitch thema weg. Zin om mee te doen? Lees dan eventjes verder.

Meedoen om deze ketting of armband te winnen is heel erg makkelijk! Je kunt namelijk op 3 verschillende punten mee doen, je maakt dan ook 3x kans!


☞ Laat weten of je graag de ketting of armband wilt winnen! (levert je geen punt op maar wel het sieraad dat je graag wilt!)

☞ Like Harry Potter Party op Facebook (levert je 1 punt op).

☞ Laat hieronder achter wat voor onderwerpen je graag zou willen zien op het blog (tot 2 punten, 1 per idee).
Denk hierbij bijvoorbeeld aan recepten, tips, DIY’s en meer, je krijgt alleen punten als jouw idee nog niet eerder in de reacties genoemd of al gepubliceerd is.


Spelregels

☞ Speel netjes en doe 1x mee (je mag natuurlijk wel 3 punten verzamelen).
☞ De uitslag wordt zondag 5 september 2015 bekend gemaakt, tot die tijd kun je mee doen, daarna niet meer.
☞ Je kunt of de ketting of de armband winnen, niet allebei.
De specificaties van de sieraden lees je in dit blogbericht.


Je kunt natuurlijk ook gewoon je ideetjes hieronder achter laten als je niet mee wilt doen met de winactie, ook dan ben ik je heel dankbaar. Want ik wil natuurlijk dat het een blog voor jullie is, met dingen die jullie leuk vinden!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Marieke
  1 september 2015 at 11:58

  Ik ga je zo opzoeken op facebook. Mijn naam daar is Ma Rieke.
  Wat mij vooral leuk lijkt om hier te zien zijn DIY & tips. Bijvoorbeeld tips waar je leuke Harry Potter dingen kunt kopen (zoals bijvoorbeeld de Snitch armband/ketting), waar je leuke Harry Potter uitjes kan maken zoals bijvoorbeeld het Station in London met platform 9 3/4 en de film studio’s. Qua DIY’s hoe je bijvoorbeeld voor een kinderfeestje of gekostumeerd feest gewaden kan maken ofzo. Ik hoop dat je er iets mee kan ?
  Ik doe graag mee voor de Snitch ketting ?
  Heel veel plezier en succes met de site, ik blijf je volgen! ?

 • Reply
  Annemiek Hutten
  1 september 2015 at 11:58

  Hoi!

  Superleuk deze blog ik had je al geliked op facebook, dus die eerste punt is binnen?.

  Ik zou het leuk vinden om de volgende dingen op ie blog te lezen:

  -Het verschil tussen de boeken en de films, en wat jij van die keuze vond
  -een DIY voor een cadeautje voor een harry potter fan. Dat kan het cadeautje zelf zijn of gewoon hoe je het cadeautje inpakt.

  Als ik zou winnen, dan zou ik graag de ketting willen winnen.

  Groetjes,
  Annemiek

 • Reply
  Marije
  1 september 2015 at 13:25

  Uiteraard was er van mij een like op de Facebookpagina! En wat ik zou willen zien?
  Ik zou graag een reisverslag langs alle Harry Potter plekjes willen lezen en foto’s daarvan willen zien! Lijkt me super leuk!
  En verder misschien ideetjes voor Harry Potter-achtige foto’s, misschien mbv Photoshop oid?
  En een Harry Potter fandag zou natuurlijk tof zijn!
  En voor de winactie doe ik heeeeeeel graag mee met voor die gave ketting!

 • Reply
  Kiki
  1 september 2015 at 23:47

  Wat een leuke blog! Ook mijn like op Facebook had je al. Ik zou het leuk vinden om diy ’s te zien voor in je huis, en dingen die je kunt maken specifiek voor feestdagen. Ik wil graag meedoen voor de ketting. Veel succes met je site!

 • Reply
  Rinske
  2 september 2015 at 15:42

  Super leuk een site/blog over harry potter! 😀 Ik doe graag mee met deze winactie! <3 😀

  Wat mij naast de DIY projecten leuk lijkt is misschien een forum, ik weet niet of dat mogelijk is? Qua DIY projecten vind ik het wel tof om bijvoorbeeld een sjaal, sokken, wanten te kunnen haken/breien, misschien dat daar wat patronen op de site kunnen komen?

  Ook leuk lijkt mij dat er op in wordt gegaan op de boeken naast de reeks van harry potter, zoals The tales of beedle the bard. Een review van jou, maar ook van andere lezers van deze site. 🙂

  Wat ook misschien leuk kan zijn dat anderen hun verhalen kunnen plaatsen op de site die uiteraard gaan over harry potter en de tovenaarswereld! Een fanfiction hoekje voor de liefhebbers die van schrijven en lezen houden.

  Ik weet niet of je in Londen naar de HP tour bent geweest of iemand anders? Want dat zou ook een leuke review zijn. 🙂

  • Reply
   Rinske
   2 september 2015 at 15:45

   Vergeet ik te zeggen wat mij leuk lijkt om te winnen. 🙂 Ik vind de ketting erg tof! 😀

 • Reply
  Saskia
  2 september 2015 at 20:51

  Uiteraard al op Facebook geliked. Wat k nog zou willen zien is bv een mooie reissuggestie die we zouden kunnen maken langs allerlei echte Harry Potter plekken/plaatsen en dan met uitleg wat daar precies te zien/doen is. Of als een hele reis te ingewikkeld is alleen de plaatsen waar we zeker heen moeten gaan als Harry Potter fan. Ik zou graag de ketting willen winnen.

  • Reply
   Saskia
   2 september 2015 at 20:54

   Zie net dat hierboven al een soortgelijke suggestie is gegeven over de reis. Niet goed gelezen.

 • Reply
  Carolien
  2 september 2015 at 21:05

  Like op fb ook op instagram
  wat ik graag zal willen lezen is: hoe je zelf harry potter dingen kan maken, wat je in de film mist wat wel in de boeken stond, leuke informatie over de set, plekken waar je harry potter dingen kan kopen en leuke informatie over de spelers van de films

  Als ik zou winnen dan kies ik voor de prachtige ketting

 • Reply
  Jikke
  18 september 2015 at 14:58

  Oh info over hoe je Harry Potter-traktaties maakt dat lijkt mij wel wat en toverspreuken! Ik doe graag mee voor de armband

 • Reply
  Emmely
  28 december 2017 at 20:56

  hoi ik vind het heel leuk en ik wil graag de ketting, ik vind het als je de marauders map namaakt. Je kan er ook een kopen maar het is leuk om zelf te maken toch?? Ik heb vandaag pas je website ontdekt en ik ging de hogwarts brief uitgeprint maar ik was zo enthousiast dat ik vergat dat je er via de computer ook op kan schrijven dus ik heb morgen wat te doen, ik ben nog wat te jong om op facebook extra punten te verdienen dus ik hoop dat dat niet meetelt. Ik vind je website FANTASTISCH dus je moet zeker doorgaan

  groetjes

  HARRY POTTER FAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉

 • Leave a Reply