In Shop tips & reviews/ Sieraden/ Snitch

Snitch sieraden

Ik hou er van om subtiel (of minder subtiel) Harry Potter details toe te voegen aan mijn outfit. Oorbellen, een shirt met een toffe quote, armbandjes of kettingen. Deze keer een shoptip voor sieraden die gebaseerd zijn op de Snitch (de Snaai).

Zelf heb ik geen oorbellen maar tunnels (grotere gaten in mijn oren) dus oorbellen heb ik niet geshopt, maar wel een heel chique armbandje en een mooie ketting. Beiden heb ik aangeschaft via Ebay en lieten dus even op zich wachten, 3 weken deze keer dus het viel heel erg mee.

Zoals wel vaker bij Ebay klopt de afbeelding niet helemaal met het product dat ik heb ontvangen, maar daar ben ik inmiddels wel een beetje aan gewend.

snitch-sieraden-ketting-harry-potter-party

De ketting was precies zoals ik hem gekocht heb gelukkig, mooie grote vleugels en een glimmend, gouden balletje met een soort bloempatroon onderaan. De ketting is 68 cm, dus 34 cm aan elke kant. Dit vind ik een mooie lengte voor deze ketting, korter had hij niet moeten zijn. De kleur van de ketting past goed bij de vleugels en zijn goed schoongemaakt. Soms zit er namelijk nog wel eens smeer of olie aan van de productie.

De armband wijkt helaas een beetje af van de afbeelding. In plaats van een glimmend, gouden balletje is het een soort gouden parel. Een beetje jammer wel omdat hij nu niet goed bij de ketting past, maar ik denk dat ik ze toch niet tegelijk ga dragen want dat is een beetje te veel van het goede.

snitch-sieraden-armband-harry-potter-party

De armband is goed qua lengte en het lijkt niet al te moeilijk om er eventueel schakels tussen uit te halen met een klein tangetje dus ook als je wat smallere polsen hebt is deze armband geschikt. En als je geen zin hebt om hem kleiner te maken dan kun je ook gewoon het slotje door een schakeltje verder doen.

Er zijn ook oorbellen die er bij passen voor als je helemaal los wilt gaan!

Al deze toffe “Snitch” sieraden bestel je heel goedkoop via Ebay, al moet je wel rekening houden met een langere verzendtijd tussen de 2 weken en 2 maanden.

Wil je nou niet lang op je ketting of armband wachten? Lees dan DIT BERICHT!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply