In DIY's & Printables/ Gryffindor/ Hogwarts/ Hogwarts & Ilvermorny/ Home decor/ Hufflepuf/ Ravenclaw/ Slytherin

Stijlvolle Hogwarts house posters [printable]

Je complete huis inrichting als je common room op Hogwarts is natuurlijk super leuk. Maar voor wie het wat subtieler wil aanpakken heb ik 4 prachtige, stijlvolle Hogwarts House posters ontworpen.

Persoonlijk heb ik helemaal niets tegen een metersgroot Gryffindor logo in m’n woonkamer, maar ik kan me voorstellen dat sommige Harry Potter fans onder ons het wat subtieler willen houden.

Daarom heb ik 4 prachtige, stijlvolle printable posters ontworpen waarin je duidelijk jouw Hogwarts House herkent. De kleuren passen uiteraard bij Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw en Slytherin, maar ook de soort afbeeldingen passen helemaal bij de Houses.

Je kun de afbeeldingen hieronder opslaan en als telefoon of tablet achtergrondje gebruiken. Maar als je op de afbeelding klikt ga je naar de originele PDFs die je tot A3 formaat kun printen. Prachtig als poster in je woonkamer of slaapkamer.

Gryffindor

Hufflepuff

Ravenclaw

Slytherin

Heb je een of meerdere van de posters geprint en in je huis hangen? Dan zou ik het geweldig vinden om een foto te zien!

Je kunt me vinden op Facebook: Facebook.com/MagicalMischiefNL en op Instagram: @MagicalMischiefNL

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply