In Boeken, Films & Verhalen/ Films/ Nieuws/ Officiële Short Stories & Feitjes

The Greater Good

Hoe het kan dat ik deze shortmovie nog niet kende, dat weet ik echt niet. Maar nu ik hem heb ontdekt wil ik hem jullie niet onthouden. Ik heb nog geen tijd gehad om het zelf te bekijken, maar dat ga ik binnenkort zeker doen. Voor de rest van jullie die er ook zo’n hekel aan heeft dat er nooit iets fatsoenlijks op tv is op zaterdag zou ik zeggen: probleem opgelost!

“The Greater Good” is een short movie gemaakt door Broad Strokes, filmmakers met een liefde voor Harry Potter, over de tijd dat een jonge Dumbledore en Grindelwald bevriend waren. Zonder enig budget en zonder er voor betaald te krijgen hebben zij deze geweldige short movie in elkaar gedraaid!

Kijk de film, geniet ervan en houdt er rekening mee dat dit geen film is met een mega budget zoals de officiële Harry Potter films. Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden!

Severus Snape and the Maurauders

En mocht je het leuk vinden, ze zijn nu bezig met het maken van een nieuwe short movie “Severus Snape and the Marauders” over de schooltijd van Snape, James, Peter, Sirius en Remus. Dit is de preview van de nieuwe film die op 31 december 2015 uit komt!

Ik ben in elk geval super benieuwd! Alles om de tijd te vullen tot de eerste film van de “Wizarding World” trilogie, want die komt pas november 2016 uit! Het is dan ook echt geweldig dat er bedrijven zoals “Broad Strokes” onstaan. Ben je nou net zo fan als ik en heb je een paar euro/dollar over, steun Broad Strokes dan met het maken van deze film door een kleine donatie te doen. Dat hoeft niet meteen €20,- te zijn natuurlijk, alle beetjes helpen!

Dit is hun website: www.snapemaraudersfilm.com

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Potterhead
  27 december 2017 at 00:54

  Wooww

 • Reply
  Laurynn
  24 oktober 2018 at 16:44

  Er is een nieuwe fan film : voldemort origins of the heir . Ik vind hem echt geweldig!!!!!!!!

 • Leave a Reply