In Shop tips & reviews/ Sieraden/ Time-Turner

Time-Turner kettingen

Een van de mooiste objecten uit de Harry Potter serie vind ik de Time-Turner van Hermoine in de 3e film. Een geweldig mooi ontworpen ketting, die je ook nog eens prima in het dagelijks leven kunt dragen.

Een Time-Turner, zouden we dat niet allemaal willen kunnen? Ik wel in elk geval, meer uren in een dag krijgen dan er eigenlijk in zitten. Helaas zijn de regels voor het krijgen van een Time-Turner erg streng en ik denk niet dat ik als Muggle in aanmerking kom.

Maar dat betekent niet dat ook de niet-werkende Time-Turners niet voor ons bedoelt zijn! Een prachtig ontwerp dat voor niet-Harry Potter fans gewoon een mooie ketting is, maar voor échte fans een geweldige conversation starter!

harry-potter-party-time-turner-ketting-noble-collection

De originele Time-Turner of Tijdverdrijver zoals te zien in de films is degene uit de “Noble Collection”. Als dit er bij staat weet je zeker dat het de originele replica’s zijn die echt kloppen met de objecten uit de films. In Nederland kun je je Noble Time Turner bijvoorbeeld kopen bij Gator.nl, een winkel met allerlei film merchandise.

Deze Time Turner is tot in de puntjes perfect, maar niet bedoeld om te dragen. Ik heb dat namelijk wel een paar keer gedaan en dan slijt het “goud” er veel te snel af, zonde van je ketting!


Op de rand van de Time-Turner zie je tekst staan. Bij beide kettingen is dat gelukkig gewoon de juiste tekst!

I mark the hours, every one, Nor have I yet outrun the Sun. My use and value, unto you, Are gauged by what you have to do.


Wil je een Time-Turner om te dragen? Dan adviseer ik Ebay! Je hebt dan natuurlijk niet de originele replica en de afwerking is heel wat minder mooi zoals te zien op de foto hieronder. Maar je betaalt slechts $1,50 inclusief verzending! Ook deze Time Turner verliest na een aantal keer dragen zijn kleur, maar omdat deze kettingen vaak langer zijn en de hanger dus op je shirt hangt en niet op je huid, verkleurt alleen de ketting. En voor zo’n prijs is dat een stuk minder erg dan bij je Time Turner van €70,-.

harry-potter-party-time-turner-ketting-goedkoop

Je hebt wel even geduld nodig voor je je Time Turner ontvangt, want ze komen vaak uit Thailand en dan is je ketting minstens 3 weken onderweg. Als je hem op tijd bestelt is dat natuurlijk geen enkel probleem, maar houdt er wel rekening mee.


Let op: veel verkopers hebben de afbeelding van de originele replica als plaatje bij hun product, die krijg je dus niet voor dat geld!

 

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply