In DIY's & Printables/ Valentijn

Valentijns cadeautjes

De kerst is nog maar net voorbij en Valentijnsdag komt er al weer aan! Ik weet niet of jullie echt veel aan Valentijnsdag doen, wij meestal niet, maar gewoon iets kleins. Dus ik heb een lijstje gemaakt met leuke Harry Potter thema Valentijns cadeautjes die je zelf kunt maken of voor een klein bedrag kunt kopen.

Om eerlijk te zijn weet ik niet zo goed wat ik van Valentijnsdag moet vinden. Van de ene kant is het een leuke dag om aan iemand te vertellen dat je van hem/haar houdt, van de andere kant is het best wel commerciële onzin. Maar door zelf iets leuks, liefs & kleins te maken voor je geheime lover, vriend/vriendin, man of vrouw doe je wel mee aan de gedachte van Valentijnsdag zonder mee te doen met het commerciële idee erachter, een ideale oplossing vind ik!

Speciaal voor deze dag heb ik dan ook een aantal leuke, kleine Harry Potter thema cadeautjes opgezocht die je makkelijk zelf kunt maken of voor een klein bedrag kunt kopen en personaliseren.

Chocolade

Valentijnsdag en chocolade gaan natuurlijk samen als Hermoine en boeken, een super combinatie. Maar in plaats van gewoon chocolade te geven, maak deze leuke Ferrero Rocher snitches of de “original Dementor cure” waarvan je de printable HIER kunt downloaden. Hartstikke origineel en helemaal niet duur.

Sieraden

Is jouw Valentijn niet zo’n fan van chocolade? Maak dan iets wat hij of zij kan dragen, zoals een potionketting of een van deze Hogwarts house armbandjes. Super makkelijk om zelf te maken en mega origineel. Vooral als jouw liefde een Gryffinclaw of Slytherpuff is (een beetje van beide houses) kun je allebei de kleuren perfect in een armbandje verwerken en zo iets onwijs persoonlijks maken! Klik op de bovenstaande afbeeldingen om naar de uitleg te gaan.

Kleding

Ook zelf gemaakte shirts is een tof, persoonlijk cadeau. Koop een mooi, basic shirt of topje en een goede textielstift en schrijf de favoriete quote van jouw Valentijn op een mooie manier op het shirt of teken zijn of haar favoriete Fantastic Beast! Ben je niet zo goed in tekenen? Print eerst in zwart uit wat je wilt maken op het t-shirt en leg dit eronder. Op die manier hoef je alleen nog maar over te trekken, zeker bij lichte shirts werkt dit perfect!

P.S. dit idee werkt natuurlijk ook perfect op canvas tassen en kussenhoesjes!


Wil je nog meer leuke ideeën voor zelfmaak-Harry Potter-cadeautjes? Kijk dan bij alle DIY’s & printables op mijn blog of volg mijn Pinterest board met DIY Gifts ✮ Harry Potter Party. Of bak iets lekkers in Harry Potter stijl, kijk voor heerlijke recepten bij mijn Recepten.

SaveSave

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Potterhead
    27 december 2017 at 01:00

    Echt blij dat je niet Hermelien hebt gezegd.. Ik heb echt een hekel aan de Nederlandse namen! Ze veranderen het zo erg!!

  • Leave a Reply